Krónikus Wipeout Szag Megszüntetése Spray - Kifejezetten a Kannabisz szagokat. Biztonságos, de Rendkívül Hatékony a OAM Technológia.
  • Megújítva

Krónikus Wipeout Szag Megszüntetése Spray - Kifejezetten a Kannabisz szagokat. Biztonságos, de Rendkívül Hatékony a OAM Technológia.

HUF 2023.65

Jelen van
A raktárban.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Megszünteti a füst szagot, anélkül, hogy dobja a ruhák, a kalapok, stb.a mosógép.Megszünteti a füst szagot, amikről nehéz kimosni, mint az autók, falak, padlók, stb. 100% - ban Teljesen Biztonságos, a Bőr, valamint a Háziállatok. 100% MENTES a Káros Vegyi anyagokkal, Enzimekkel.Az USA-ban készült.Naplemente, egy tiszta, citrus -, mint az illat.Krónikus Wipeout az Odor Eliminator kifejezetten úgy készül, hogy megszüntesse a füst szagot a ruha, a haj, a bőr, hogy autók, kanapék, ágyak, fürdőszoba, stb.!Ha azt akarod, hogy fedezze fel a szagot a marihuána egy csipet, vagy ha hosszan a legnehezebb helyeken, hogy megszüntesse, Krónikus Wipeout az a termék, az fix! ***Garantáltan azonnal megszünteti a büdös, erős aromája a füvet, MIND a felhasznált anyagok, felületek.Mi nem túlzás–, a katonai, szakmai-erő képlet, mint a varázslat képes megszabadulni a fű szaga által okozott a napi beltéri tompa vagy a baráti hétvégére visszacsapás.Krónikus Wipeout nem fog kárt vagy sérülést bőr, ruha, haj, kalapok, autó szövet, heverő, fal, padló, ágynemű, stb.A szó szoros értelmében spray közvetlenül a testét gond nélkül.